Finance Trainee til International Virksomhed

Vi er blandt verdens førende inden for udvikling af lydudstyr, og vi er super passionerede og stolte over vores virksomhed. På adressen i Risskov er vi ca. 100 kreative og positive medarbejdere og på verdensplan tæller vi ca. 400 ansatte med en omsætning på ca. DKK 800 mio.

Virksomheden, TC Group er en dynamisk internationalt orienteret vidensvirksomhed, og vi har fokus på at udvikle, distribuere og sælge "god lyd". TC Group er baseret i Risskov, hvor vi deler adresse med vore to danske datterselskaber. Virksomheden har stolte traditioner inden for lyd og råder over en række velkendte brands: Tannoy, TC Electronic, TC Helicon og LAB. Gruppen.

TC Groups afsætning sker worldwide gennem egne salgsdatterselskaber og via forhandlere. Slutbrugerne af vores produkter er primært musikere, sangere, koncerthuse, lydfirmaer, TV stationer, spillesteder mv., så kulturen er præget af vore kunders baggrund i musik- og lydverdenen.

Læs mere om TC Group samt vores brands på www.tcgroup.tc

Stillingsbeskrivelse
Du bliver en del af et velfungerende og selvkørende team i en regnskabsafdeling med 10 kollegaer. Du får en spændende og lærerig hverdag i et internationalt miljø, og du vil i dit uddannelsesforløb få mulighed for at arbejde med alle de i en moderne økonomiafdelings forekommende funktioner. Endvidere vil du med tiden få selvstændige opgaver og ansvarsområder inden for debitor- og kreditorregistreringer og opfølgning herpå samt afstemning af diverse konti.

Din uddannelse bliver kombineret med skoleophold, og du vil også få oparbejdet bred erfaring med kendte IT-tools. Vi anvender opdaterede IT-applikationer og har stor fokus på effektiv anvendelse af IT i dagligdagen. Vore væsentligste IT-platforme er MSOffice og Dynamics AX.

Vi forventer, at du:

  • Er Finansøkonom, Financial Controller eller Finansbachelor fra Erhvervsakademi Aarhus eller lignende
  • Er Finansøkonom, Financial Controller eller Finansbachelor fra Erhvervsakademi Aarhus eller lignende
  • Har interesse og flair for tal
  • Er frisk, serviceminded, udadvendt og ansvarsbevidst
  • Har bevist, du kan "stå på egne ben" enten via fritidsjob, udenlandsophold, frivilligt arbejde eller lign.
  • Behersker engelsk i skrift og tale
  • Har kendskab til Office pakken

Tiltrædelse efter aftale

Har ovenstående fanget din interesse og ønsker du at blive en del af et godt team i et uformelt miljø, så send din ansøgning elektronisk mrkt. "Finance Trainee" og vedhæft kopi af CV, eksamensbeviser samt evt. terminskarakterer til:
BESAB@tcgroup.tc

Skulle du have spørgsmål til trainee-uddannelsen hos TC Group, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte Jesper Dalum på tlf. 87 42 71 38 eller mobil 29 34 19 03.

TC Group A/S
Sindalsvej 34
8240 Risskov
Tlf. 8742 7000